​Psykolog – Få professionel hjælp

​Har du brug for at tale med en professionel psykolog om svære tanker eller aktuelle problemstillinger i dit liv?

Hos Psykologisk Klinik Hellerup kan vi hjælpe dig, hvis du har brug for at tale med en psykolog. Vi har tre psykologer tilknyttet vores klinik, som ligger i Charlottenlund, og vores kundekreds består primært af private fra Hellerup eller København.

Hvad kan en psykolog hjælpe med?

I vores klinik arbejder vi ud fra den kognitive behandlingsmetode. Det er en metode med fokus på at udfordre og ændre negative tanker til mere positive og realistiske tanker. Metoden kan anvendes af en psykolog ved mange forskellige lidelser som for eksempel:

​Hvad er en kognitiv behandlingsmetode?

Den kognitive behandlingsmetode tog sin begyndelse i 1960’erne, hvor psykiater og psykoterapeut Dr. Aaron Beck arbejdede med depressive patienter. Han opdagede, at de depressive patienter alle havde det til fælles, at de havde mange automatiske negative tanker, som ved nærmere undersøgelse viste sig at være falske.

Siden har forskning i kognitiv terapi udviklet teknikker og metoder, som en psykolog kan bruge til behandling af mange former for psykologiske problemstillinger.

Kontakt os - det er uforpligtende

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, eller hvis du gerne vil booke en tid hos en af vores psykologer. Du kan selv vælge, hvilken psykolog du gerne vil ind til. Du kan ringe til os på telefon 39 30 43 20 eller sende os en e-mail på klinik@doerum.dk

Jægersborg Allé 19, 4. sal│ 2920 Charlottenlund │ CVR: 21924903 │ Telefon: 39 30 43 20 │ E-mail: klinik@doerum.com

​Privatlivspolitik