Behandling af Depression​

I Psykologisk Klinik Hellerup tilbyder vi behandling af depression. Vi arbejder ud fra den kognitive behandlingsmetode, som kort fortalt handler om at se på tankemønstre, følelser, adfærd og fysiske reaktioner.

Mange situationer kan give depression, såsom sorg, tab, skilsmisse, stress og store liveomvæltninger mv.

Men en behandling af depression får du hjælp til at identificere de automatiske negative tanker ved at registrere de negative tanker i et skema, når de dukker op samt vurdere, hvor overbevist du er om disse tankers rigtighed og vurdere følelsernes intensitet. Vi går ind og ser på, hvilke beviser, der er for, at det forholde sig som du tænker, og hvad resultatet er af din tænkning, og om der kunne der være et alternativt synspunkt. Denne bearbejdning vil kunne hjælpe dig til at få det bedre.

Hvad er depression?

Mange danskere får i løbet af deres liv depression. Depression findes i forskellige grader: mild, moderat og svær. Det er mild og moderat depression, vi behandler i vores klinik.

​Vi kan alle opleve op- og nedture, og ofte er vi bevidste om årsagen, men nogle gange kan vi godt have en dårlig dag uden at kende årsagen. Ved konstant nedsat stemningsleje, hvor alt føles ”gråt i gråt”, manglende glæde og interesse og manglende energi, hukommelses- og koncentrationsbesvær samt følelsen af nedsat selvværd, nedsat seksuel lyst og søvnproblemer, kan der være tale om depression, som skal behandles.

Med depressionen følger ofte mange automatiske negative tanker om sig selv, omverdenen og fremtiden.

KONTAKT OS for behandling af depression

​Du er velkommen til at høre nærmere ved at ringe på telefon 39 30 43 20 eller skrive en mail til klinik@doerum.com. Du finder vores klinik på jægersborg Allé i Charlottenlund nær Hellerup og Østerbro.

​For yderligere information om behandling af depression henvises til flg. link

Jægersborg Allé 19, 4. sal│ 2920 Charlottenlund │ CVR: 21924903 │ Telefon: 39 30 43 20 │ E-mail: klinik@doerum.com

​Privatlivspolitik