Kenneth Leonhardt Ibervang

Mit navn er Kenneth Leonhardt Ibervang, jeg er 43 år gammel, uddannet psykolog ved Københavns Universitet og autoriseret af psykolognævnet. Jeg har en kognitiv efteruddannelse samt en efteruddannelse som instruktør i mindfulness baseret kognitiv adfærdsterapi. Jeg har gennem de sidste mange år arbejdet inden for psykiatrien hvor jeg har valgt at efteruddanne mig til specialpsykolog i voksen psykiatri.

Jeg har i min tid i psykiatrien behandlet en lang række lidelser som depression, forskellige angst lidelser, stress, kriser og traumer m.m. Samtidig har jeg været tilknyttet Region Hovedstadens akutberedskab samt Psykiatrisk Center Københavns psykologiske krisevagt. Ved siden af arbejdet i psykiatrien har jeg gennem mange år haft egen klinisk praksis hvor jeg ligeledes har behandlet forskellige psykiske lidelser.

Jeg tilbyder behandling af en lang række lidelser, bl.a.

  • ​Angst og fobier
  • Tristhed og depression
  • Stress, kriser og sorg
  • Belastningsreaktioner og PTSD

Jeg er medlem af Dansk Psykolog Forening.

Klinikkens telefontid er mandag-torsdag på tlf. nr. 39 30 43 20 mell. kl. 12:30-13:00

Du kan kontakte mig direkte på E-mail: kenneth.leonhardt@cand-psych.com eller Mobil tlf. 25 19 43 20. Svarer jeg ikke, kan du lægge besked, og jeg vender tilbage så snart som muligt.

Jægersborg Allé 19, 4. sal│ 2920 Charlottenlund │ CVR: 21924903 │ Telefon: 39 30 43 20 │ E-mail: klinik@doerum.com

​Privatlivspolitik